Šta je LANACO Cloud?

Cloud je bezbjedno i ekonomično rješenje koje predstavlja zamjenu za skupu IT infrastrukturu potrebnu za poslovanje Vaše firme. Korišćenjem ovog servisa dobijate mogućnost da pristupite svojim aplikacijama, servisima i poslovnim podacima s bilo kojeg mjesta i bilo kojeg uređaja koji ima pristup Internetu.

Takođe, uz pomoć ovakvog sistema poslovanja, imate sigurnost da će Vam serveri uvijek raditi, biti dostupni 24 časa dnevno, kao i to da ni u jednom trenutku Vaše poslovanje neće biti ugroženo.

Sa ovim rješenjem ne morate više brinuti o zaštitnim kopijama (backup) podataka. Sistem je zaštićen antivirus rješenjima te su Vaši podaci apsolutno sigurni.

Dodatna prednost korišćenja Cloud usluge je ta što naknadu plaćate prema obimu korišćenja. Prema vašim potrebama postojeće resurse možete uvećavati ili smanjivati, a samim tim i ostvariti značajne uštede.

Kompanija LANACO, u koraku sa modernim tehnologijama i rješenjima, u mogućnosti je obezbjediti vam usluge CLOUD sistema po aktuelnim svjetskim standardima i to u TIER4 Data Centru.

LANACO Cloud osim kvaliteta i konkurentnih cijena, nudi Vam garanciju da vaši podaci ostaju u zemlji i uvijek možete računati na lokalnu podršku, od strane više od 20 visoko stručnih inženjera sertifikovanih za rad na najnovijim tehnologijama.

Kolokacija infrastrukture

Lanaco Data centar vam nudi mogućnost kolokacije vaše opreme koja podrazumijeva najam fizičkog prostora unutar Data centra za smještaj vlastite opreme, električnu energiju i to obezbjeđeno agregatsko i UPS dvostrano napajanje, redundantnost i hlađenje vašeg vlastitog harvera, dostupnost Lanaco Internet infrastrukture, pristup opremi 24x7 uz prisustvo fizičkog obezbjeđenja Lanaco-a, usluga inicijalnog komunikacionog i energetskog povezivanja opreme te obezbjeđivanje skladišta za rezervne dijelove.

Prednosti korištenja Cloud usluge:

Podizanje kvaliteta poslovanja

Kompanije koje su svoje poslovanje povjerile Cloud sistemima, obezbijedile su sebi više vremena da se posvete svojim korisnicima i poslovnim ciljevima. Osim uštede u inicijalnim troškovima, skratili su vrijeme implementacije novih poslovnih rješenja, a na raspolaganju imaju kvalitetnu LANACO tehničku podršku.

Bezbjednost podataka

Podaci u okviru LANACO Cloud su u potpunosti zaštićeni od otkaza opreme, prekida u napajanju ili slučaja vremenskih nepogoda.

Lanaco Cloud je pod budnim nadzorom našeg operativnog centra. Za zaštitu mreže i Cloud sistema koristimo opremu i softvere posljednje generacije. Podaci u okviru LANACO Cloud usluga su enkriptovani i pristup je obezbijeđen samo Vama kao korisniku sistema.

Niži inicijalni troškovi

Implementacija serverskih i data centar sistema iziskuje detaljno planiranje, nabavku skupe opreme, uspostavljanje odgovarajuće klimatizacijske i energetske infrastrukture te dug period isporuke i instalacije. Po implementaciji ovakvih rješenja neophodno je obezbjediti i kvalitetne stručnjake koji će brinuti o tome da vaš sistem ne stane sa radom, jer bilo kakav prekid prouzrokuje i indirektne troškove kroz prekid u radu sa vašim korisnicima ili gubitak podataka u najgorem slučaju.

Cloud servis koji bi nadomjestio ovakav kompletan sistem je moguće konfigurisati prema vašim potrebama i pustiti u rad u roku od par dana. Plaćanje servisa je prema utrošku čime je inicijalni trošak sveden na minimum.

Brza i laka implementacija

Strah Vas je preći na Cloud usluge, upravljati njima i brinete se da će proces dugo trajati? Tu smo da vas razuvjerimo! Pružamo vam mogućnost da uz našu pomoć definišete uslugu koja vama odgovara i da istu besplatno testirate na svojim procesima. Šta god odlučili tokom testiranja, pa i samog ugovora o Cloud uslugama, možete se odlučiti da svoje poslovanje vratite na staro bez ikakvih posljedica.

Podrška 24/7

Podrška LANACO Cloud servisa dostupna Vam je 24/7, a tu je tim naših stručnjaka koji će Vam pomoći da riješite sve nejasnoće. Naša prednost je u tome što se oslanjamo na sopstvene stručnjake sertifikovane kod najvećih svjetskih proizvođača opreme i softvera, te Vam i za najkomplikovanije zahtjeve možemo pružiti odgovarajuće rješenje.

Oblak po vašoj mjeri

LANACO Cloud vam osim promo paketa, koje možete naći na našoj veb stranici www.lanacocloud.com nudi i fleksibilnost da u saradnji sa našim stručnjacima, sklopite infrastrukturu prema sopstvenim potrebama

Tokom posjete našoj web stranici, koristimo kolačiće koji omogućavaju identifikaciju korisnika. Kolačići su male datoteke koje se privremeno čuvaju i ne sadrže lične podatke, tako da je vaša privatnost zaštićena. Daljim pregledanjem stranice, pristajete na ovu upotrebu i prihvatate Politiku privatnosti za našu web stranicu, čime dajete saglasnost za obradu ličnih podataka u skladu sa ovom Politikom koja je dostupna na sljedećem linku: Politika privatnosti